Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nincs drágább egy olcsó nőnél

Prosti voltam

6 szöveg, amit a prostik nagyon bírnak!

2017. február 21. - farappa

Sok férfi nem tudja, miként kell bánni szavilag s bókilag egy érdemes hölggyel, ezért íme néhány eklatáns példa, miket szakmám során intéztek hozzám, s hasonszőrű kolléganőmhöz. Ezek azok a roppant nyelvi fordulatok, miket mi nagyon lájkolunk! Azért tudom ilyen messzemenőkig részletesen visszaadni, mert okosan rögzítettem mindenre elszánt telefonommal, s hogy hova is rejtettem ama készüléket, nos, ezt a fantáziátokra bízom...


1.
Hellóka-bellóka! Én itt csak úgy álldogálok magamtól gyanútlanul, míg maga meg idemerészkedik számottevő tömkelegével, kelleti szépségesen tenyérbe mászó dudáit? Tessék elhinni, hogy nekem aztán nincsenek beilleszkedési zavaraim! Nem vagyok illetéktelen behatoló, vevő vagyok önre, úgyhogy nálam nem hiába kelleti keleti kényelmét! Eme darázsdereka, gömbölyű csípeje, izgalmas tompora rám nagy hatást gyakorol. Ne féljen, hangyányit sem volnék perverz, én rendeltetésszerűen használom a nőt, kinek lankái festőiek, s ajkainak rímei már-már költő ecsetjére kívánkozának. Ne babráljon ki velem horderejű melle teljében. Diszkrét bája nem undorító, adja hát igenlésre szegény fejét. Ne féljen, csupán az államat tornáztatom, amikor önre eltátom a számat. Jó lenne, ha lekötelezne, maga „öröm-rá-nézni”- lány! Maga erotikus ajzószer-némber, persze csak képletesen.  Mennyi izom! Megtapizom! Nem marad tapintatlan, az hótciher!      

Tovább

Tudósítás egy extrém orgiáról (2. fejezet)

Múlt héten megkezdett kálváriámat folytatnám:

Szóval, ott hagytuk abba, hogy az oligarcha arrogánsan, s igen dölyfösen őrizetbe vett minket, mi pedig az aránytalan erőviszonyokat felmérve, nem nagyon ugráltunk. Vladi zebracsíkos zakót viselt Ray-Ban napszemüveggel, nyakában vastag cirill betűs fuxok lógtak, fekete vászongatyája strasszkövektől szikrázott, cipője krokodilbőr, legalábbis annak nagyon tűnő. Kimondott arcán már átütött a fekete borosta, pedig látszott, hogy frissen borotválkozott, ám a makacs balkáni szőrzet nem hagyja magát egykönnyen (a férfiaknál sem). Mohon célba vett sötét tekintetével...
- Vivien vagyok, Budapestről! - mondtam zavaromban.
- Azt hiszed, ha tudom a neved, kevésbé akarlak majd lelőni?   
Ekkor láttam meg a Vladimir mancsában csillogó arany pisztolyt.
- Na, kislány, most aztán lesz kapsz! Majd én jócskán kiélvezem életed hátralevő perceit, melyeket ütőképes tenyerem oszt majd hangos másodpercekre! Ha-ha! - mondta az arany pisztolyos férfi.

Tovább

Tudósítás egy extrém orgiáról

avagy, az oligarcha markában...

festm_0022.jpg2009 nyarán, vagy 2012 telén történt, hogy meghívott engem és szóba jöhetően hasonló, vagy majdnem ennyire csinos többed-magam-kolléganőmet egy orosz oligarcha az Adrián ringatózó luxusyachtjára, mely folyamatosan a vízen járt, fel-le, és amelyet kifejezetten féktelen orgiák megrendezésére tartott fenn. S így is rendezte be az egész hajót: minden szexszalonnak egyedi témája volt, az egyik keleties hangulatot árasztott, a másik Poszeidonnak lett berendezve, rengeteg tenger gyümölcsével és tengeri csillaggal, a harmadik meg a mocsok szerelmeseinek próbált kedveskedni, sok sárral és szeméttel, elhanyagolt bútorokkal és lecsinált tapétával (tudniillik némely extrémgazdag a csömör szélén már eljutott oda, hogy a földi szépség helyett már csak a szemétre tud elélvezni...) Azt tudni kell, hogy aki netán útközben kívánna leszállni erről a járatról, nem biztos hogy a szárazföldet fogja majd használni hozzá... Aki nem rendelkezik kellő helyismerettel, nem ússza meg.

Tovább

Titusz, a lepukkant író meg a zombik

Nos, a hétfői sztori folytatódik... és ma minden kiderül.

Az író felszolgálta a lefőtt kávékat, közben csendesen zokogott és merengett:
- Tudja, kisasszony, az én sorsom se rózsás. Maga vagyok a kudarc egy kis tragédiával letejszínhabozva!  Hiába lakom ilyen exkluzív helyen, tele vagyok adóssággal. És talán meglepi, de a hazai írói pálya se oly fain, nem fial oly sokat. Bárcsak én is prosti lehetnék, olyan bájos, mint ön.
- Ó, maga túloz, s pirulásra késztet - mondtam.
- Engem, kérem, roppant elnyomnak itthon. Az Öregek. Mert túl szép és túl tehetséges vagyok, ezért. Irigyelnek az Írószövinél. Senkit nem engednek maguk közé, csak felülről lehet odakerülni. Nagyon féltik a pozíciójukat. Itt van mindjárt az Élet és Irodalom c. szennylap. Sosem értettem, hogy miért nem Élet és Politika a címe. Mert valódi irodalom abban ugyan nincs, kábé így rétegződik a lap struktúrája szerkezetileg: 1 szar vers + 1 Leazorbánnal cikk + 1 közepesen szar próza + 1 Leazorbánnal cikk + 1 szar vers... - Kik csinálják ezt, MINEK és kit érdekel? De arra jó, amire az újságpapír általában. Nekem túl libsi. Ha küldök nekik valamit, nem is válaszolnak. Az ÉS és a Hócipő közt én már nem látok különbséget, ugyanaz a megrendelésre gyártott, erőltetett balos propagandafos.

Tovább

Kiváló kalandom a kalandregényíróval

avagy egy lapraszerelt lélek

Hahóka! Megkínálhatlak benneteket egy pompás kis sztorival? Annyit előrebocsátok, hogy mocskos lesz, mint egy női vécé...
...Abban az időben még diákmunkában prostizáltam, így nem sok tapasztalatom volt a fura urak terén.
Kuncsaftommal már a telefonban tisztáztam a tarifám és a Liszt Ferenc téri loft lakására mentem. - Sok pénzt verek el a lába közt, úgyhogy szíveskedjen szofisztikáltan beszélni velem – mondta a fickó, majd Tituszként mutatkozott be, de rögtön elárulta, hogy csak írói álnév. Amúgy sem illett az alacsony, vézna szerkezetéhez. A Titusz számomra valahogy olyan fellengzős férfinév. Életemben két Tituszt ismertem, kiknek három közös vonásuk van: nagyképűek, stricik és mindkettő halott. A Titusz igazi oroszlánnév, ...levadászni való oroszlánhoz.
- Ajajaj! Szívesen birkóznék magával – mondta a vendég.
- Mi sem természetesebb...
- Csinálok kávét, hogy el ne aludjon. Hogy issza?
- Három cukor nélkül. Szárazon.

Tovább

Így mulat egy biszex papbácsi

secretog.jpgA papok valahogy mindig a kellemes karácsonyi ünnepeket juttatják eszembe, azokat a pillanatokat, amikor anyámmal ajándékokon keresztül üzengettünk egymásnak: tőlem idegnyugtató tablettát kapott, ő meg Bibliát és egy csomag tripperhárító tinktúrát adott.
Mai történetem főszereplője egy régi kedves kuncsaftom, Szatori Máté okl. segédérsek-plébános úr.
Első randink az Esztergomi Szent Isten Plébánián zajlott 2009 egy forró nyarán. Magához szólított az úr. Katalógusból.  
- Zamatos vagyok ám... – búgtam neki bizalmasan, s mint ahogy bárpultokra szoktam, az oltárra könyököltem, amíg ő két kelyhet bélelt ki egy kis miseborral. Koccintottunk. Utána olyat súgott a fülembe, amitől megrökönyödtem. Honnan ismer ez ilyen kifejezéseket? Amikor befogtam a száját, hogy több szó ne essék, a markomba nevetett, s mivel a papok minden foga bölcsességfog, okosan beleharapott buta tenyerembe.
- Jézusom, te !! – förmedtem tréfásan.

Elárulta, hogy ő nagy kéjnőszakértő, ahogy a mi szakmánkban nevezzük az ilyen vendéget: prostisztikus férfi.
Ezután átmentünk a Székesegyház c. dizsibe csörögni egy kicsit, majd felvitt a lakására. Elképesztő pazar helyen éldegélt. Számoltam az órákat: a szalonban volt 2, az előszobai tabernákulumon 3, a hálóban 6,  mind pontos, mind arany, szerintem észre se venné, ha rabolnám az idejét.
- Aztán meséljen, milyen magával egy alkalom? - nyalogatta a szájam szélét.
- Speciális effektekben gazdag! - feleltem.

Tovább

POV-pornó és páviánok: avagy így jártam Egyiptomban

 lll.jpgNa, kedveseim! Felkészültetek? Az új évre? Az új örömökre, bánatokra, kacajokra, sóhajokra és könnyekre? Egy új év a visszaemlékezés + mérlegkészítés ideje, s bár a kézügyességem kiváló, mérlegbarkácsolásra nem vállalkozom, így inkább csak visszatekintek. Megnéztem, mit írtam tavaly kb. ilyenkor, és összevetettem a két újévet. Arra jutottam, hogy 2017 is pont olyan légterű, mint 2016 volt...
Mivel szemmel is láthatóan ékes fizikai testem sok-sok kívánnivalót hagyott már maga után, úgy döntöttem, ma egy különleges memoárral kápráztatlak el benneteket, prüntyőkéim! És most, ahogy a költő mondja: „megcsókolhatjátok a menyasszonyt”.

Tovább

Best of Prosti

lll.jpgNehéz úgy szaftos életrajzot írni, hogy ne legyenek benne gold részletek. Nos, ez is egy ilyen helyzet. Ma szépen összeollóztam pár kiváló részletet kiváló életem mozaikszerű puzzle-jéből, melyet szíves figyelmetekbe ajánlok, közös okulásra. Lássuk hát!

 

Azonnal bemutatkozott, Oscar-nak hívták, mint a díjat, de a barátainak csak Ali volt, vagy Józsi, mikor melyik. Oscar váratlanul megkérdezte, meghívhat-e műszak után egy long drink-re? Meg hát, hogyne, feleltem, és leraktam a nyalókás kosaram a nyakamból, majd tréfásan egy általam kínált édes gömbterméket toltam a szájába, amit ő habozás nélkül le is nyelt, majd megkérdezte, tudom-e, hol van Svédország? A térképen, feleltem, mire ő hangos hahotában tört ki, majd többször megjegyezte, hogy aranyos vagyok. Megkérdezte, lenne-e kedvem és affinitásom többet keresni, csak tánccal, semmi szex. Mondom, hogyne. Mert akkor kivinne Svédbe, pont a jövő héten indul. Van ott egy csinos kis tabledance bár, amit egy jófej magyar nő vezet. Igen pompásan érezném ott magam, és nyugodtan fogjam fel szakmai továbbképzésnek, kiküldetésnek. Mivel már akkoriban is szerettem átlépni a határokat, rábólintottam Svédországra és habozás nélkül csomagolni kezdtem.”

 

Tovább

Prosti a Szigeten

Ha jártál már az idei Szigeten, biztos nem mentél el tátatlan szájakkal a Prosti Sátor előtt. Ahol te is beöltözhetsz, és megtudhatod, milyen a k*rvaélet, milyen nehéz kuncsaftra vadászni a felállított mű utca sarkon, vagy a preparált, sörösládákból összetákolt luxus drink bár utánzaton ülve. Megtudhatod mosolyunk és könnyeink titkát. A stricit alakító Jászai-díjas színészünk pedig finoman megrángatja a karodat, ha nem tejelsz neki rendesen.  Az esti prosti show során én is feltálaltam magam és a tátott szemű jelentkezők mézet és csigát ehettek le rólam egymaguk. Képzeld, egy hülye részeg svéd punk megharapta a fülemet, majd belesúgta, hogy "hökkenlágen enköping eskilstuna !!" valami nagyon csúnyát jelenthetett, ez benne ült hidegen csillogó északi szemében.

Tovább