Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nincs drágább egy olcsó nőnél

Prosti voltam

Best of Prosti

2016. szeptember 01. - farappa

lll.jpgNehéz úgy szaftos életrajzot írni, hogy ne legyenek benne gold részletek. Nos, ez is egy ilyen helyzet. Ma szépen összeollóztam pár kiváló részletet kiváló életem mozaikszerű puzzle-jéből, melyet szíves figyelmetekbe ajánlok, közös okulásra. Lássuk hát!

 

Azonnal bemutatkozott, Oscar-nak hívták, mint a díjat, de a barátainak csak Ali volt, vagy Józsi, mikor melyik. Oscar váratlanul megkérdezte, meghívhat-e műszak után egy long drink-re? Meg hát, hogyne, feleltem, és leraktam a nyalókás kosaram a nyakamból, majd tréfásan egy általam kínált édes gömbterméket toltam a szájába, amit ő habozás nélkül le is nyelt, majd megkérdezte, tudom-e, hol van Svédország? A térképen, feleltem, mire ő hangos hahotában tört ki, majd többször megjegyezte, hogy aranyos vagyok. Megkérdezte, lenne-e kedvem és affinitásom többet keresni, csak tánccal, semmi szex. Mondom, hogyne. Mert akkor kivinne Svédbe, pont a jövő héten indul. Van ott egy csinos kis tabledance bár, amit egy jófej magyar nő vezet. Igen pompásan érezném ott magam, és nyugodtan fogjam fel szakmai továbbképzésnek, kiküldetésnek. Mivel már akkoriban is szerettem átlépni a határokat, rábólintottam Svédországra és habozás nélkül csomagolni kezdtem.”

 

Tovább

Prosti a Szigeten

Ha jártál már az idei Szigeten, biztos nem mentél el tátatlan szájakkal a Prosti Sátor előtt. Ahol te is beöltözhetsz, és megtudhatod, milyen a k*rvaélet, milyen nehéz kuncsaftra vadászni a felállított mű utca sarkon, vagy a preparált, sörösládákból összetákolt luxus drink bár utánzaton ülve. Megtudhatod mosolyunk és könnyeink titkát. A stricit alakító Jászai-díjas színészünk pedig finoman megrángatja a karodat, ha nem tejelsz neki rendesen.  Az esti prosti show során én is feltálaltam magam és a tátott szemű jelentkezők mézet és csigát ehettek le rólam egymaguk. Képzeld, egy hülye részeg svéd punk megharapta a fülemet, majd belesúgta, hogy "hökkenlágen enköping eskilstuna !!" valami nagyon csúnyát jelenthetett, ez benne ült hidegen csillogó északi szemében.

Tovább

Perverzek hálójában

secretog.jpgBizarr kalanddal készültem mára... Meredek lesz, úgyhogy aki nem bírja a láncokat, röghöz kötést és a túláradó testnedveket, most forduljon vissza, mert nem szólok többet!
...nálam a hülyeség nem divat, s mivel nem akartam legyet ütni egycsapásra 2012 egyik nyarán bent üldögéltem szép számmal a Hotel Art'D'agnan exkluzív, s elérhetetlen tetőteraszán, amikor elém toppan egy kopasz kis lidérc. Zakó volt rajta meg kalap:
- Na, kisasszony, jöjjön csak fixírozni! Tudja, ki vagyok én? Tősgyökeres!
- Tüstént elalélok – mondtam flegmán –, és lóvéd van-e?
- Mi az hogy! Számottevő! Sokat keresek. Ausztráliában. Szeretek sokat külföldön lenni, mert itthon mindenki fél és mindenki szarrágó és savanyú. A faszom kíváncsi erre, amikor egy nem átlag ember képes 1 srófra is járni!! Igazam van?
Ő fényezi magát, én meg csak ott ülök, nagy magatartással, fényes mosollyal. Egy húron pendült az agyam számottevő zöme, amin még az előttem dinnye méretű fejű alakzat sem enyhített.
- Szépsége olthatatlan! Visszakézből súrolt! Minden ellenérzésem ellenére kifizetem, ami maga után jár!

Tovább

Nyári egyetem: Megnyílt a SztárSuli

futykosok2.jpgA Prosti voltam közepesen méltán világhírű szerzője Szepessy Vivi sztárképző megnyitja kapuit !


Hányszor volt már, hogy vágyakozva nézted a tévét, álmodozva lested a kirakat mögött megbújó sztármagazint, hogy bárcsak benne lennél... Azt hiszed, te nem vagy elég érett és rafinált sztárnak? Pedig de!”

MOST megteheted!
Akadémiánkon válogatott tanárok segítségével, használható sztártudásra tehetsz szert!

Most megtudhatod, hogyan lehetsz itthon is Star!

Profi sztárképzésünk során megtanítunk, hogyan kell sztárként élni, mozogni, lélegezni és táplálkozni. Miként lehet sztárként nyilatkozni, megjelenni, meglenni, karriert építeni, nyalni és sz*rni.

 

Ne a pótvizsgára készülj, gyere inkább hozzánk és váltsd valóra önmagad!

Előadásaink:

 

- Hogyan sz*rjuk le azokat, akik eddig segítették pályánkat?

 

- Átszokás az anális szexre 6 villámmódszerrel

- Bevezetés a képmutatás műfajába

- A hamis mosoly gyakorlása

- „Mondj mást, mint amit gondolsz” – hatékony kétszínűség-tréning

- Magabiztos mozgás a kamera előtt / Gerinctelen féregmozgás a kamera mögött

- A tökéletes alakzat, s megjelenés: a „zabálás - okádás – zabálás” - háromszög.

- Drogok és hangulatjavítók ügyes elrejtése ruházatban és testüregben egyaránt

- Hitelesnek tűnő fals dumák ittas vezetés / kocsmai verekedés utáni magyarázkodáshoz

- Kozmetikai tanácsok vastag bőrre

Az első félév 200 ezer forint, de nem bánom meg !

Gyere és álmodd meg azt a jövőt, aki te vagy!

 

Orgiát szervezünk, jelentkezz!


Na, prüntyőkéim, eljött a Ti időtök. Mivel én már visszavonult prosti vagyok, de ti még nem, s jómagam sem vetem meg a szeretkező párok infernális látványát, „mi Isten, s a sumér tantra ajándéka valójában” elhatároztam, hogy lakásom felületén orgiát tétetek közhírré döntő többségetek javára.
Csak lányoknak és fiúknak! Forogj te is közszájon! Ne maradj ki!


Tehát: kommentben lehet jelentkezni és ha elég bő az érdeklődés, én grabancon ragadom az alkalmat, de csak mint néző és lebonyolító, illetve ha be is szállok,
pénzt nem fogadok el, mert INGYENESEN teszem közreműködésem közszemlére.

Kiket várunk?

Nem csak szépségeseket és fiatalokat, de azért ne legyél nagyon csúnya. Noha én sem vagyok tökéletes, mert emésztésem van és nem szép a tenyerem.

Tovább

# gasztroszex


gastrosex002.jpgNa, prüntyőkéim, a mai mesém igazán meredek lesz. Nem tudom, ki evett már közületek? Gasztroszexet? Ugyanis velem 2009 júniusának egyik forró huszonkilencedikéjén megtörtént egy!
Úgy esett, hogy felhívta az ügynökségemet egy nagyon magas osztrák úr telefonon. Még sosem láttam. Azt mondta, engem akar és pénz nem akadály, ugyanis egy osztrák bank-biztosító feje, percenként 2ezer eurót keres, ja, és érkezzek lehetőleg kiéhezve... Szóval, jó biznisznek néztem elébe. ... Személyesen találkoztunk a „Sóhajok hídján” Buda és Pest között. Nagyon nyíltan öltözködtem, egy fekete top és egy kis fehér farmerszoknya volt testem körül. Az ürge is ruhát viselt, igen fel volt öltözve: Gucci pulcsi, váll-aktatáska és Raybon napszemüveg.

Tovább

8 rajongói szerelmeslevél


e-mail.jpgMiről jutott eszembe ez a poszttraumatikus post? Nos... éppen egy bárban ültem, s rádiótelefonon beszéltem hálisten egy volt kolléganőmmel, ki azóta már emigrált Svájcba, jövedelmezőbb jövő reményében, amikor beszólt egy vén bohóc magyarul:
„- Kisasszony, amikor magára
tekintek jobb pillanataimban, érzem, hogy valami történik a fütyimben legbelül, ágaskodik kifelé a forró vágy, az ön irányába. Bevállalja-e?? he?? be?? Ugyanis kiderült, hogy szexhez szépséges partnereket keresek! Ha ön ilyen, haladéktalan jelentkezz!”
...
És ekkor jöttem rá, hogy még mindig csinos a szám, s itt az ideje számot adnom a rajongói levelekről... Álljanak hát itt emelkedő számsorrendben:

1.

Szia, Vivien!
Az a helyzet, hogy ronggyá olvastam a blogod, s igen kedvem szottyant rád!!!! Te még így látatlanban is egy olyan borzasztó bevállalós csaj lehetsz, akit annyira tisztelnék, mint embert, hogy soha nem darabolnám fel! Van kedved meglátogatni, csak szimpátia, s beszélgetés szintjén, csepeli kajibámban engemet? Kimegyek eléd a HÉVhez. Írj, ha yes!

Tovább

A prosti 8 fajtája


freshm.jpg

 

1. A kezdő: Tétlenül toporog a hotel bárjában, arcán zavarbanlevés, lábait kalimpálva hordja. Ruhája egyszerű, de tiszta és kék. Kedvenc étele a hortobágyi húsos palacsinta ingyen. Szereti, ha mókucinak becézik...

2. A beképzelt nagypályás: Addig nem lép be sehová, amíg ki nem nyitják előtte az ajtót. Emiatt akár egész nap képes a küszöbön szobrozni. Mindig van rajta napszemüveg, de sosem a szemén. Kicsi a keze. Nem szereti, ha mókucinak becézik...

3. A Tótágas: Mindig köhög, pedig nem is bagózik. Folyton nagyon piros táskákat hord. Kedvenc szava: az ekvipázs. Szeme színe: barnáskék. Nagyon könnyű nála alkudni, de nála aludni nem lehet.

Tovább

10 jel arra, hogy rossz prosti vagy

1. Minden előnyhöz (anyagi, munkahelyi, autói) úgy akarsz hozzájutni, hogy beadod a derekad.

2. Ha jegy nélkül utazol a BKV járatain és épp jön az ellenőr, te kéjesen rámosolyogsz, majd ennyit mondasz neki negédesen: „csörpi csörpi csipcsip...”

3. A Facebook-on az összes ismerősöd kuncsaft, de még a webmester is!

4. A chat-en 'Prostika' a nick neved.

5. A szakmai weboldaladra egy arab nyelvű bannert raksz ezzel a szöveggel: „Migránsoknak csoportkedvezmény.”

6. Ha előadást kell tartani a neokonfucianizmus kozmogóniájáról, nem téged hívnak.

7. Ha befektetési tanácsot kérnek nagytőkés férfiak, téged hívnak.

8. Amikor egy munkásszármazású férfi azt kérdezi, hogy meghívhat-e nem önzetlenül egy italra, te azt feleled: YES!

9. Az első randin, amikor egy férfi kinyitja előtted az állatkert ajtaját, te azt gondolod, hogy étkezési utalványt nem fogadsz el, de hangosan azt mondod: „sic transit gloria mundi”.

10. Bármiből képes vagy kotont faragni.