Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nincs drágább egy olcsó nőnél

Prosti voltam

Drága bűnök (az új regény ! )

2017. június 23. - farappa

prostibor002.jpg

Megjelent kirobbanóan népszerű mivoltom exkluzív új regénye, töltse le innen ingyen!

 (részlet)

1.
A szállodázós időszakomban főleg dominaként működtem. Teljes testkínzást is vállaltam, tetőtől-talpig gyötrést, reklámáron. Volt egy nagyon magas srác vendégem, de métereket vesztett, amint alám kerekedett. Ő is fenekelést akart. Egyből megeredt a nyelve, mikor fenyítésem vonzáskörébe került. Amikor megismertem, hamar beilleszkedett és visszatérő vendégem lett. Egy szép nap túlértékelte magát és szó nélkül belemotivált az arcomba, pedig tudta, hogy ez megbeszélés kérdése. A férfi mindig azt hiszi, ő diktálja a szabályokat, és ha vágya felülkerekedik, meneküljön mindenki.

Vendégeim körében sok különös kérés volt. Az egyik azt kérte, hogy kiabáljak a nemi szervével, majd kurjantsak be a fenekén is. Egy másik azt kérte, hogy öltözzek nyúlnak és ugráljam körbe-körbe, mintha szülinapja lenne és Húsvét. Egy másik azt kérte, hogy öntsek rá közepesen langyos vizet, a másik meg azt, hogy nevezzem ringyónak… Egy magas földmágnás és trafiktulaj azt kérte, hadd sírjon a vállamon picit. Volt egy nő is, aki csak azt kérte, hogy kezeljem férfiként és fenekeljem el egy négyjegyű függvénytáblázattal minduntalan. Járt hozzám egy fickó, három fagyizója volt a Váci utcán. Szabadidejében vaníliát, pisztáciát termesztett, eredeti olasz recept alapján. Nagyon hűvös ember volt, nem kedveltem, de el kellett hitetnem vele, hogy igen.

Tovább

„Sziasztok, Feri vagyok és kurvaszép csajokkal ismerkednék”

secretog.jpgDe sokszor hallom utánam forduló szájakból, hogy „Ott a jó csaj! Itt a jó csaj! Némá, hogy kikéri magának! - így súgnak össze hangosan. - De gyönyörű: lába nincs lejárva, keze nem eres, arca nem kiélt, szája nem száraz.... szívesen utaznék szép szőke koponyája körül. Valószínűleg mindenre kapható. Hé, maga magamutogató!” - ezekre már ügyet sem vetek, sőt, rá se hederítek. Pedig kislánykoromban érzékeny voltam. El is vittek szüleim egy gyerekpszichológushoz, de csalódás volt, mert egy felnőtt fogadott...

Estére egy másik ügyfelemmel volt randim, legyen Zsolesz. Megkapó parasztbarokk nappaliban éldegélt.
- Kopognak a szemeim a szexéhségtől! - ezzel fogadott. - Te félistennő, már ha használhatom rád ezt a roppant találó terminus technicus-t ... ahahaaaaa... szex és élvezet következik!
Örömömben lebegek, mint Damoklész koporsója. Viselkedj kurvásan, te hercehurca!
- De hisz az vagyok! - persze vettem a lapot, felálltam és megcsóváltam a faromat, akár egy vérbeli kurtizán a mólónál.

Tovább

„Maga egy érett, teljesen kifejlett prostinő”

- Kerüljön beljebb! – tártam szét lábam.

Van egy betegség, amire mi, magyarok, különösen hajlamosak vagyunk, úgy hívják, hogy vérszem. Nagyon könnyű elkapni. Pillantással terjed. A kudarc gyógyítja, a mohóság súlyosbítja. A pesti férfi egész életében a pina és az érzékkielégítés után rohan e széles látszatvilágban, és én ebből az illúzióból profitálok: kielégülést kínálok démonoknak.
Ön démon?

 lll.jpgHa gonosznak számítok, amiért öröm burjánzik lelkem szövetén, ha azt hallom a tévében, hogy megint megvertek egy BKV-ellenőrt, bevállalom. Ma is megfogdostak a metróban. „Hé, szivikém, kezelte a jegyét? Mert ha nem, én örömmel lekezelem!” - azzal már tapizza is a valagamat. Férfiak! Csak remélni mertem, hogy arra a napra kissé csökkennek majd a szarban gazdag pillanatok legfeljebb. Engem sokan fognak, mégse fog rajtam az idő, szép pofim valóságos arcmelódiává egyesül kék tekintetem keretében. Pedig cseppet sem volt fényes gyerekkorom... 23 éves voltam, amikor apámat elvesztettem... a Fővárosi Állatkertben, a majomház és a Pálmarészleg között... Akkor elhatároztam, hogy ezentúl megpróbálom életemet hisztérikus munkával kitölteni.
2009 egyik derűs, napsütötte, verőfényes szerda estéjén hivatalos voltam az egyik régi öreg kuncsaftom szentendrei luxusvillájába. Taxi vitt, mert a sofőr nem engedte, hogy én vezessek.

Tovább

30 millióért akart kopaszra borotválni

secretog.jpgLegjobb, ha belevágunk múltam közepébe újfent, míg emlékezetem nem csal, és el nem kezdek hazugságokat felnagyítani, vagy kiszínezni az igazat! Életem könyvéhez nekem is van egy-két előszavam, noha olyan sokan felismernek még manapság is, hogy amikor kimegyek az utcára, előtte el kell rondítani magam kendőkkel és krémekkel, műorrot is ragasztok. Ha úgy mennék ki, ahogy vagyok, természetes szépségemben, olyan hamar lebuknék, mint Darth Veder a Beépített főnökben...  Most lerántom újra a leplet magamról! Minden titkom, íme. Íme, a ropogós valóság! Mindent elmondok! Kitálalok! S nem kitalálok. Mert meg vannak számlálva a napjaim: a mai például a 154-es.

2012 nyarán kimentem a helyi sexpiacra, kértem félkiló kotont, extra erőset, meg egy csomag rágót, málnásat, meg pár sexy harisnyát, meg diszkrét, de csókálló rúzst. Egy nagy kaliberű ügyfelemhez készültem, és ilyenkor mindig a legjobbat szerzem be, a legjobb helyről a legolcsóbban. Pénzügyileg én kérem módfelett rátermett vagyok. Egyszerűbb dolgokért a hiperbe járok: a minap szívszaggatót kerestem,...ez egy olyan eszköz, ami szinte bármilyen állati szívet képes szép, szabályos csíkokra szaggatni. Olyan, mint a nokedliszaggató, csak ijesztőbb... azt mondta az eladó, hogy ott van a szívaroma és a csokis méz között. De nem volt ott...
     Este 20:00-kor a Le Meredien szálló luxustetőteraszán vacsoráztam, egy luxusétteremben luxusasztal mellett, a 100 leggazdagabb magyarból a 10 leggazdagabbal. Közülük az egyik az én ügyfelem, aki szereti a külsőségeket, már ha rólam van szó. Biztos állása volt: biztosítókat biztosított.

Tovább

Aki prostinak áll, az ne finnyáskodjon

lll.jpgA pénznek nincs szaga, de a pénisznek néha gyakran! Megtisztelhetnéd az általad használt lányokat azzal, hogy amikor meglátogatod őket, jól megmosod a szerszámodat! Ha az a hímholmi tiszta, már félig nyertünk. Helyesebben szólva, a békétlenség kikerülhető. Közönséges esetben én szólítom fel az ügyfelet, hogy tisztázza magát! Így, ahogy mondom. Nekem szerencsére egyre több testrészem szebb, s csonkolhatatlanabb. Bánthatatlan, elpusztíthatatlan prosti vagyok, de a rajtam kívüli többi prosti sajnos: nem az. Boldogságot nem lehet venni, vagyis: de.


Aki pornósnak áll, az ne finnyáskodjon, mindig ezt mondom. És ez ránk, prostikra is vastagon vonatkozik. De ki vizsgáztatja a vizsgabiztost? Mindig van nálam, hogy nehogy szépséges külalakom a hadszíntéren balesetveszélyesen csorbuljon, gázspray. A szoknyámban tartom. Estefelé bőrszoknyácska veszi kezdetét rajtam, oly kurta, hogy még a felső combot is alig fedi, abban vonulok portyázni. Egyik félnótás kuncsaftom elkobozta az önvédelmi eszközöm, hirtelen csavarta ki kezemből, azt mondta, majd óra után visszaadja. Azt kérte, szeressek belé! Hát, a szexet lehet mímelni, de a szerelmet nem.
- Lágyan csúszok minden lányba – mondta, miközben felcsapta magára az óvszert.
- A kapcsolat nem jön létre, ha nincs lé! - mondtam.
- Ó, lesz lé, ne aggódjon, kisasszony!

Én erre méginkábbul bizonytalanodtam.

- Maga roppant megdobogtatja a péniszemet! - mondta – Jaj, akkor nagyon tudok élvezni!! hehe...
Na, én is lassan levettem a gatyámat, hogy az ügyfél nekem láthasson.
Észrevettem, hogy sosem mondja ki a nevemet. Talán azért, mert attól fél, hogy a hülye neje majd valahogyan meghallja.
Sex után gyorsan lezuhanyzott magáról, hazafelé szerintem még a ruháit is elégeti. Ideoson, lerendez, aztán a pincsi szalad is haza anyuhoz.

Tovább

Prosti anekdoták

A minap nyitott szemmel, fényes nappal sétáltam a ligeten, amikor egy bizarr úr állta utamat:

- Mondja csak, kisasszony, friss a melle?
- Meg a p***m is! * -
vágtam rá.
-
Kisasszony, nem akarok pöcsölni, de... milyen jegyben születtél, szépségem?
-
Ki? Én? Semmilyenben! Csak szép vagyok és kész!
- Hé, kislány! Kivegyem?
-
Majd én kiveszem belőled a részemet! - vágtam rá.
-
Fogadjunk, hogy maga a Bombanő utcában lakik!
-
Ne fogadjunk!!!!! - jelentettem ki kint.
- Szereti a cukrot, szép kislány!
Kér egyet?
-
Az mind te vagy és én mi vagyok – feleltem.
-
Mi a szar, szivi? A telő idő? Mennyi csak a csók, szép prosti?
-
Csak a csók? 15 euró! 2 percig tartom a számat!
- Úgy?
És az mennyi, ha önre gondolok, pusztán szexuális fantáziában?
- 20 euró
a helyszínen, kisapám, és nem képzelhet el pucéran, csak félpucéran!
A fickó nyomban elrohant. Én pedig magamra maradtam sűrű gondolataimmal.


    *
párnám